sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Sunnuntaipuuhaa

Oli virtavähissä ja nukutti niin maan perusteellisesti. Tein paperitöitä ja hilpasin raksalle vasta iltapäivän puolella. Terran kautta kahvia ja ilmausruuvin avain.
Ilmasin lattialämmön jakotukit ensitöikseni. Ei sihissy, ei siis ollu ilmaa ihmeellisesti. Mittailin lattioita ja jakotukit Fluken IR lämpömittarilla, lattiat oli n. 20 ja kiertovesi 20.6c
Hyvällä mallilla siis. Päätin ilmata vielä kerran keruupiirin kun kamat on esillä ja sitten ilmausvehkeet nippuun ja liemet kanisteriin. Tätä lämpöä vielä tämä päivä ja sit nostetaan pariksi päiväksi 25c
Tuon 22 asetuksen huomasi jo selvästi, ei ollut kostea tuoksua kellarissa vaikkei sähköpuhallin ollut pöhisemässä. Outo tunne kun oli hiljaista.

Näin päivä eteni. Sitten nautintoa ja takkaan taas tulet eli sisäänajo nro 2. Nyt päästin aavistuksen isommalle liekille mutta pienillä tikuilla eli lyhyen aikaa. Pintalämpö ei noussut toki lainkaan.
Siivosin teknisestä tilasta roskaa ja putkenpätkää pois ja lattiamatto pihalle  pesuun ja kuivumaan.
Pitäs imuroida ja luututa teknarin lattia ja muovimatto takaisin suojaksi, mut eka pitää paikat ja matto kuivua, Kaikki on etanolissa ja kurassa. Kondenssi on niin hurjaa et täyttää koittaa keretä maanantaina shoppailla armaflexiä keruuputkien suojaksi.
.
Sitten passailin iv konetta paikalleen. Töistä oli lainassa minimallinen pumppukärry joka on aivan lyömätön peli tuohon hommaan.
Koneen saaminen paikalleen tarjosi mahdollisuuden laittaa keskuspöläri paikoilleen. Täydellinen paikka takakulmassa.

Mutta putkitus, voi huh huh...
Ulospuhallus saan tuosta keskeltä takaa 75mm viemärissä, kurvaa pienemmässä vakioutkessa radon takaa vasemmalle eli tuurilla onnistuu aika helposti. Imu taas tulee tuosta edestä ja senkin saa kurvattua vasemmalle jahka iv putket on paikoillaan ensin.


Paineet oli pysynyt maalämmön keruupiirissä ja lämmityskierrossa, jo toista vuorokautta. Hyvä malli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti