perjantai 10. heinäkuuta 2015

24 h:sta 24 a:han


Kerkesin just tässä yksi päivä ajatella että kuinkahan kauan menee meidän talonnumeroiden saapumisessa ja kotiin tullessa ne olivat jo eteisen lattialla. Ihan yyberhienossa paketissa!!
Paketista sitten löytyikin 24 a , juuri sen näköiset mistä olen haaveillut.Janne olisi hakenut numerot jo viime syksynä vaikka Terrasta mutta minä olikin nähnyt näitä hienoja talonnumeroita netissä ja itseasissa myös asuntomessuilla. Hannah Hoijarilta siis tilasimme numerot. Koska sopivankokoista ei löytynyt suoraan valikoimasta laitoin Hannahlle suoraan viestiä ja saatiin sitten mieleiset numerot.
Kun olen niitä tässä kotona pyöritellyt niin ajattelin että ehkä ne olisivat kuitenkin voineet olla isommat. Katsotaan kunhan saadaan seinälle, että tarviiko tilata isommat. ;)
Täältä löydät nämä ihanat numerot. Ja me tilattiin siis hiukan pienemmät, meidän numerot ovat kooltaan 20 cm ja a on 10 cm. Jos meidän talonnumero olisi ollut joku alle kymmenen niin olisin halunnut että se olisi ollut tekstattuna, esim. nelonen! Se olisi ollut hauskasti erilainen. Kaksytneljä olisi ehkä ollut liian pitkä, tai mistä sen tietää, ehkä kokeillaan sitä vielä.


Sabina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti