torstai 9. heinäkuuta 2015

Puustelli saapui

Aamuinen soitto Puustellista ja nopea lähtö raksalle pikkuneidin kanssa. Eli keittiö oli tulossa, ajoimme samaan aikaan pihaan kuin Puustellin ISO rekka (neidin mukaan) saapui.
 Kaksi nuorta miestä kantoi  sitten meidän uutta keittiötä ripeästi ja ammattitaidolla sisään. Kurkattuani auton takaosaan, mietin hetken että kuinka iso keittiö meille tuleekaan. Latikoita ja paketteja oli nimittäin hirveä määrä. Ei se meidän keittiö ole kovin iso, tehokkaasti vaan käytetty neliöt. Siitä iso kiitos suunnittelijalle, joka harmikseni vaihtoi työpaikkaa ennen kun saatiin keittiötä edes tilattua. Loppu hyvin kaikki hyvin, kunhan kaikki palat ovat oikeita.

Tavarat oli sisäänkannettu noin puolessa tunnissa ja minä ja pikkuneiti oltiin vaan tiellä. :)
Siitä sitten kotiin lihapullille ja muussille jonka olin jo kerinnyt tekeen ennen kuin soittivat että tulevat, joskus kuudes aisti toimii. Päiväunien jälkeen olikin sitten postin vuoro, siellä odotti meidän keittiön allas ja hana. Allas lähtee nyt sitten tehtaalle kiinnitettäväksi työtasoon. Tuskin maltan odottaa meidän uuden keittiön valmistumista.
Se tulee olemaan kaikkea muuta kun mitä joskus kuvittelin että tällaista keittiötä sitten kun..... No joudutte hetken vielä odottelemaan että se saadaan kasaan, ensin on seinät ja katto ja lattia saatava valmiiksi.

Sabina
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti