sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Hra Bosch Siemens

Keittö naksahti eteenpäin, lauantaina tasoitettiin yläkerran lattiaa laminaattialustaksi kun levyt hammasti hieman ja sitten loppupäivä viritettiin keittiöosia kohdilleen. Tänään sunnuntain vietin sitten hienosäädössä ja kiinnittelin niitä seinärunkoon.
Kaapithan oli kyllä jo aiemmin paikoillaan mutta ei ne ollut säädöissään.
Siemenssin uuni ja mikro pääsi jo koeluontaisesti paikalleen, täytyy vielä ottaa pois jotta saa seinän ja kaapiston väliin pystysivutäytteen paikoilleen.
Allasta varten lovesin allaskaapin sivuja jotta mahtuu paikoilleen, Vesi- ja viemäriputket on paikoiillaan kiinnitettynä. Allastaso on siis valmis nostettavaksi paikoilleen.

On aivan ehdoton homma olla keittiön mittakuvat ennenkuin levyttää seinät jotta saa lankkua taakse sopivaan kohtaan ja nyt oli hieno katsoa kuvasta lankkuihin piirretyt mitat ja niihin kohti kiinnikkeet niin onnistu hienosti ja tukevasti kiinnitys. Tuossa tulee aika vääntö kuitenkin kun iso apk on luukku auki ja tiskiä täynnä.
Mikro ja uuni mahtui täydellisesti ja oikein sopivalla kohtaa ovat. Mikron ohjeessa oli että ei saa sijoittaa höyryuunin päälle, huh onneksi meillä ei varsinainen höyryuuni ole vaikka höyrytysvaruste onkin. Pistorasia sijoitteluun kannattaa panostaa ja se aika hyvin onnistui. Tuo mikrorasia yläpuolisessa kaapissa ei ollut hyvä kun tulee peiteseinä. Täytyy nyt harkita josko vedän mikron pr:n senkin tuohon samaan missä apk.
Ohjeissa oli että jos pr ei pääse käsiksi tulee laittaa katkaisija ja sitä en ala rustaamaan. Ja näinhän se ihan sähkäasennussääntöjen mukaan meneekin että töpseli pitää saada irti irroittamatta laitetta. Kaapin takaseinän irroittaminen ei nyt ihan kyllä täytä tätä määräystä.

Tää Boschin työvalollinen kulmaruuvari on sitten hyvä. Se jaksaa yllättää. JKP ylkaapin takana 15cm tilaa ja hyvin mahtui ruuvaamaan kaapiston kiinnikkeet ja pistorasiankin. Tartteen vaan pieni käden mentävä aukko tehdä takaseinään että saa töpselit paikoilleen. Mulla oli varattuna kojerasiat molemmille erikseen mutta en tuhlaakaan siihen sinkkurasioita suotta. Tavallinen tuplarasia kiinteällä peitelevyllä ja loput umpeen peitekannella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti