tiistai 29. maaliskuuta 2016

Kuulumisia touhun keskeltä

Tiukan pääsiäisrutistuksen aikana saatiin keittiön uusiksi mennyt laitekomero paikalleen ja paneloitua laskujenmaksuhuone, jopa kattolistat kerettiin sinne laittaa.
Tämä vihoviimeinen puuhaljä putkahti sopivasti ennen pääsiäistä olkkariin.


Paneloinnin päävastuullisella oli näin hauskaa hommissaan.

Liekö syynä ollut normiraksalounas, 680gr lipun kanssa. (no okei se jaettiin...)


Tänään töiden jälkeen jatkoin ennestään kipeällä niskalla eilisen jäljiltä takakeno hommia.
Tytölle oli pääsiäispupu tehnyt aarrekartan ja mulle se jättänyt jälkeensä spottikartan.

Kuten kaikissa aarrekartoissa niin tässäkin aarre on merkitty ristillä. Hyvin osui.Asensin 16kpl led spotteja eli olohuoneen ja työhuoneen spotit. Palovaroittimet ja osan valaisinpistorasioita myös.
6kpl 10w led spotteja, paikka ripustusvalaisimelle, varaus komeron/kirjahyllyn valolle, ikkunavalojen rasiat ja kaiutinpaikat. Erikoisuutena lisäksi pistorasiat + tyhjä tasia katossa keskellä ja ikkunan edessä. Voi laittaa työpöydän vaikka keskelle huonetta ja kaapelit tulee katosta. Tai voi laittaa videotykin toiseen päähän huonetta ja heijastaa kuvan toiselle puolelle.
 Olohuoneessa on kohtuu mutkikas miotitus ja kiireessä hieman puutteelliset merkinnät joten kreivin aikaan tuli laitettua kun oli edes hiukan muistikuvaa jäljellä. 8kpl 10w olkkarissa, lisksi paikka kolmelle ripustusvalaisimelle, lisäksi ikkunavalot ja takanpäällä paikka sisustusvalaisimelle. Kaiuttimille paikka toki myös.

Keittiö alkaa olla iskussaan, laitepuolen sokkelit paikalleen ja ovien säätöä, apk etulevy puuttuu kun oli vähän auki sen kahvan kiinnitys yms. Yläkomeroiden toimituksessa oli fiba ja ei ollut porattu saranoiden vastakappaleita. Asentaja kävi nakkaamassa ne paikoilleen niin saatiin yläkomerotkin ovitettua ja kokonaisuus alkaa hahmottua. Aiemmassa kuvassa ollut läjä on oikeassa laidassa. Jes mä sain edes yhden nosto-oven. Mitähän ihanaa mä sinne jemmaankaan...
Putkari teki viime viikolla temppunsa se puoli on valmiina.


Illan loppusilaus vielä, roskis valmisteltu huomista tyhjennystä varten. T. nimerkki tyhjiä roskiksia ei tyhjennellä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti