torstai 31. joulukuuta 2015

Keittiön lattian saumaus

Eka lomaviikko alkoi keittiön saumauksella. Pientä muistin virkistelyä ja totuttelua kannattaa tehdä näkymättömiin jäävässä paikassa, tässä tapauksessa keittiön kaappien alla. Sieltä se saumauslasta pyöräyttely löytyi ja homma lähti viimein käyntiin.

Siinä keittiösaumattu ja eka pesu tehty.

Sirryin eteiseen ja eikös pahus yksi laatta halki vaikka olin käynyt saumat ja pinnat läpi huolella ed. iltana. Sukkula venukseen omaisesti meinas v-käyrä nousta mutta kyllä se siitä kun ajatteli että hyvä nyt huomata ja vaihtaa, äkkiä saumalaastit pois ennenkuivumista ja laatta palasiksi vasaralla.
Yhdessä paketissa oli rikkinäinen laatta päällä ja oli ilmeisesti ollut joku damage jossain muussakin mitä ei huomattu etukäteen.
Taltalla ja vasaralla jämt pois varovasti ettei tee jälkiä viereisiin.

Minitoimikoneen timanttikärjellä hionta ja sit vaan imuroidaan roskat ois. Toistetaan pari kertaa kunnes ollaan lattia tasolla. Merkillepantavaa että primeri jäi laastiin kii mutta irtoa lattiasta.
Primerit lattiaan ja kuivuttua laatta paikalleen.


Meni kyllä vielä uusiksi kertaalleen kun tuli epätasaisesti laastia, painoin vissiin liikaa laattaa. ylöshän se ei nouse millään, niin kova imu tulee laastista. Noh imukipilla ehkä olis noussu.
Vasaralla palasiksi, palat ja laastit lastalla roskiin ja uusi laatta. Nyt tuli hyvä.

Saumat vedettynä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti