sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Kellaria ja vähän yläkerrosten märkätilojakin

Pukkilan pihamyynnistä tarttui rouvalle mukaan lauantai aamusta tarjouskaakeleita reippaasti mukaan. oli kuulemma kasilta ollut jo väkeä jonossa odottomassa ja meidän valitsemat myytiin heti aamusta loppuun...
Kaikki kellarin kaakelit joista oikeastaan pikapuoliin tarvii ainoastaan oleskelualueen lattiakaakelit mutta mikäs siinä, hyvä vaan jos on kaikki muutkin.
Esimerkiksi musta 10x10 kodariin ja kylppäriosastolle perjantaina tarjouspyynnössö 630€ ja nyt lauantaiaamuvirkulle 345€. Isoissa laatoissa ja isossa määrässä toki vielä isompi säästö, koko läjä alle sen lattialaatan hinnan.
1700kg kokonaispaino kahdelle lavalle. hain eka kevyemmän 800kg lavan ja kasasin pihalle. Sitten hakemaan isojen laattojen 900kg lavaa jossa jokikinen paketti 32kg.
Tuntuu että ois jotakin kantanut näin sunnuntai-iltana vaikka kahteen päivään jaettiinkin.Yksi paketti tietty paskana ja taas sama kuin viimeksi, muovivane kiristetty liian tiukkaan ympärille.

Tälläisen reikäjuuston parissa meni sunnuntai. Seinään ylimpiä paloja ei saa paikalleen ennenkuin seinän sisästä tulevat putket on vedetty ja sitä kautta ei pääse tasoittamaan taustapuolen teknarin seinää sähkökeskusta varten.
Täytyy sanoa että on kovaa ja tukevaa harkkoa tämä HB Priima 130. Laastikin tuntu olevan onnistunut. Ei lohjennut edes oviaukon reunasta vaikka piikkausasennossa porattiin 95mm kruunuporalla.
Kuvassa kodarin työpöydän päälle tulava pistorasia ja antenni-datarasia.

Tuli myös tenkapoo joka ratkes ylläten keväällä Bauhaussin tarjouksesta ostamallani Boschin tarkastuskameralla.
Oviaukon ylitystä valettaessa olin tehnyt varaukset sähköputkille kahdella vesijohdon suojaputkella ja olin ne tiivistänyt / kiinnittäny harkon onteloon urtsulla ettei suotta valahda oviaukon ylitysvalubetoni koko onteloon. Toinen niistä oli tukossa ja ei auennut vaikka kuinka jousella ja vesiputkella koitti tökkiä. Syy selvis kameralla, oli uretaanipallo edessä ja laastinokero peitti putkea. Nyt ties tökkiä oikeaan paikkaan ja niin sähköputki sujahti läpi.

Lauantain uurastus oli märkätilojen katot, niihin laitettiin häyrynsulun sisäpuolelle toinen höyrynsulku joka tiivistettiin seinään. Samalla kattoa laskettiin alas, weskissä vähän enemmänkin jotta ei tarvi tehdä koteloa yläkerran viemärille.
Rouvan pitäs tulla katsomaan spottien ja kattovalojen paikat niin vois paneloida katot !
Pistelin hetken mielijohteesta vielä varaukset liiketunnistimille kaikkii näihin ja yläkerran kylppäriin vielä iv-moottoriventtiilillekin ohjausvaraus.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti