maanantai 2. helmikuuta 2015

Yläkerran väliseiniä

Ja kun ulkoseinät on levytetty lähtee käyntii väliseinien teko. Tämä maanantai-ilta meni roudatessa nelisenkymmentä kertopuutolppaa raksalle. Kunnon kilpailutus neljän paikan kesken ja Starkki vei niukan voiton. Talopaketin mukana oli kyllä valmiina tavallisa sormijatkettuja väliseinätolppia, mutta kun osa niistä oli lähempänä propellia kuin suoraa väliseinätolppaa päätin antaa ne olla muuhun käyttöön.

Vierähti tovi jos toinen kun laserin kanssa linjasin makkareiden ja kylppärin väliseiniä suoraan. Mitä se tarkoittaa että seinät tulee suoraan ? Mun mielestä se tarkoittaa luonnollisesti pystysuoruutta mutta se on se helppo osuus. Muuten se tarkoittaa että ne menee linjassa ulkoseiniin tai kohtisuoraan niihin. Linjasin siis suorallakulmalla sivuseinistä ja päätyseinistä ja asettelin sädettä sen mukaan. Poikkiväliseinät tarkistin myös etäisyysmittarilla molemmistä päistä väliseinää päätyyn.
Makkareiden oviaukot tulee M9 oville ja kph / vh tulee M8 ovilla.
Alajuoksut Sikaflexillä lattiaan, kattoon painumavaran kanssa yläjuoksu naulalla. Saas näke miten se lähtee käyntiin... 
Suihkun vesiletkut tuli laitettua turhan keskelle, avasin vähän lattia-aukkoa jotta etkut saa ulommaksi ja sitä kautta seinän viitisen senttiä kauemmaksi, kalliita ja tärkeitä senttejä pieneen kylppäriin.

Tässä se hässäkkä eli väliseinärungot olisi pystyssä paikallaan. Muutamia sähköpisteitä on jo vedettynä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti